Uforklarlige Symptomer til shamanistisk syge

 

Dette er sessionen for dig, der går og har det skidt med såkaldte uforklarlige symptomer i en eller anden grad. Uforklarlige symptomer henvises her til, de symptomer som ikke umiddelbart har fået et lægeligt udtryk, en diagnose eller måske figurer under auto immune symptomer/sygdomme. De kan også karakteriseres som stress og udbrændthed, som uanset altid følger med en sådan livstilstand, men i så fald du føler dig kaldet hertil, så står de tilstande nok ikke alene.

Sessionen sigter på at få blotlagt de faktorer, der ligger under dine symptomer, så en egentlig healing kan finde sted. Ofte når vi vender ryggen til os selv og vores sande udtryk og jeg, opstår der en slags energetisk spænding indeni, energien ophobes og det skaber stagnation, der i sidste ende viser sig for os som smerter, ubehag, dys funktionalitet, vedvarende humør påvirkninger og meget andet. Vi går simpelthen hen og bliver syge. Alt afhængig af, hvem vi er, hvad vi er kommet hertil for at bidrage med, og i hvor høj en grad vi har vendt os selv ryggen, kan vi udvikle symptomer og i sidste ende sygdomme, der kan ligge os fuldstændig ned og i nogle tilfælde være livstruende.

 

I disse år er vi særlig mange Lysarbejdere til stede her på Moder Jord, vi er særlig sensitive, har åbne kanaler i varierende grad, mange vågner op i disse år til højere bevidsthed og endnu flere oplever, at livet ikke føles rigtigt, der er noget vigtigt der mangler. Og uanset er vi alle underlagt en Ascension, idet vi alle som individer og vores Jord, er i gang med en større opstigning fra 3. til 5. dimension, eller fra Homo Sapiens til Homo Luminous.

I enkelte tilfælde kan der være tale om en decideret shamanistisk syge, som udspringer af et højere kald, der bliver overhørt, ignoreret eller ikke ønskes at påtages. Dette skal klarlægges, da der ellers ikke vil ske en bedring i din tilstand. I så fald er der flere metoder og tiltag der skal arbejdes med, men det er muligt igen at få det godt.

Det er ALTID vigtigt at du, inden du henvender dig, har været forbi læge eller andet relevant og kvalificerede sundhedspersonale således at egentlig akut, farlig eller lægelig behandlingskrævende sygdom er spottet og taget vare om. Det er dit eget ansvar, at der er taget hånd om det, og jeg forbeholder mig ret til at afvise eller henstille eventuel igangværende behandling, hvis jeg mener det er det mest forsvarlige – jeg er ikke læge.

At arbejde med at få klarlagt sådanne årsager til symptomer, vil ofte kræve flere sessioner, da der er tale om helhedsterapi. Vi skal hele vejen rundt, ikke blot for at få spottet hvad det handler om, men for at få styrket kroppen, livsenergien og psyken til igen at kunne fungere, som det var tiltænkt.

Når der er tale om et decideret ”overset” højere kald, der ligger til grund for din tilstand her og nu, må der også forventes en vis periode med tilvænning og integration – her vil det være muligt at aftale mindre opfølgningssamtaler på individuelle vilkår.

Jeg har selv ligget syg med shamanistisk syge, som lagde mig helt ned i over 3 år, du kan læse mere om det i mit blogindlæg her.

 

Pris:

2 timers session Uforklarlige Symptomer til shamanistisk syge, Inkl. skriftlig opsamling    = 1945 kr.

Forløb på 3 x Uforklarlige Symptomer til shamanistisk syge sessioner,
inkl. skriftlige opsamlinger                                                                                                                 = 5099 kr.