doTERRA olierne

 

De essentielle planteolier fra doTerra er en rigtig god støtte til det energi og transformations arbejde, jeg laver med mine klienter. Olierne går ind og arbejder på både det energetiske, det følelsesmæssige og det mere subtile i det fysiske lag.

De kan understøtte en healing, hjælpe med at trække noget frem fra de mere underbevidste lag af vores psyke eller kort og godt blot arbejde, som en støttende ordløs terapeut, der blidt og kærligt støtter vores udvikling i en positiv og mere energigivende retning.

Olierne er i sig selv både meget kraftfulde og blide. De er kraftfulde fordi de faktisk virker meget dybt og transformerende og kan også stå alene i mange udviklingsstadier, som vi går igennem i vore liv. Men de er samtidige meget blide, da de virkninger olierne giver ofte kommer i en styrke og tempo, som gør det mere spiseligt og kærligt at tage de transformerende skridt, som vores udvikling her og nu kræver. 

Doterra olier
Doterra olier

Kan afhjælpe og bruges ved

De kan være en super god støtte i problematikker omkring angst, depression, stress tilstande, herunder shamanistisk syge, eller blidere grader af samme, fysiske ubalancer og ved uforklarlige symptomer, hvor det netop er de mere subtile lag af vores væren, der ofte er i ubalance. De kan bruges ved søvnproblematikker, smerter, uro af enhver slags, svamp og fordøjelses udfordringer og meget meget mere.

 

Min opdagelse af olierne

Jeg selv stiftede for alvor bekendtskab med olierne, efter et navneskifte, hvor numerologen havde blandet nogle særlige olier til mig, som støtte i min udrensning af de gamle navneenergier. Jeg blev forbløffet over deres virkning, og har siden forelsket mig i disse fantastiske olier, deres dufte og ikke mindst deres vidunderlige virkninger.

Min tilgang

Jeg arbejder med olierne ud fra en meget intuitiv og kanaliseret tilgang. Det vil sige, jeg tuner ind på det klienten, har af ønsker, behov eller udfordringer, og de olier som så viser sig for mig, går jeg ind og tester på. Jeg bruger et pendul til at bestemme om olien er rigtig og finde den præcise mængde, som klienten har brug for, af den pågældende olie. En olie består oftest af flere forskellige olier, som blandes sammen med en bæreolie i en praktisk lille roller flaske på 5 eller 10 ml.

 

Olierne er rene planteudtræk uden brug af kemikalier og mange af dem kan indtages direkte i munden eller puttes i en kapsel. Mange bruger dem meget praktisk som olier der smøres på huden, hvilket rolleren jeg bruger, er fantastisk til. Olierne kan med stor fordel også bruges til børn, da de arbejder så fint sammen med børnenes mere sensitive natur. 

Blanding af olier
Olieblanding
Pendulering af olier

Interesseret?

Det er muligt at tilkøbe olierne i forbindelse med diverse sessioner hos mig, men det er også muligt blot at henvende sig vedrørende olierne, så tager vi en snak om det, og jeg blander så den eller de rette olier, til netop dit behov.

 

 

Priser

Priserne kan variere lidt, da det afhænger af mængden af de essentielle olier, som tilsættes i den enkelte olieblanding, men vil typisk spænde fra 200-300 kr. for en roller flaske med 5 ml. olie, dertil kommer så fragten oveni.

 

 

Glæder mig til at dele dette fantastiske olieunivers med dig.

 

 

Kærligst

Annahsophia