Anbefalinger

 

 

Herunder er der et udpluk af nogle af de udtalelser, som er kommet fra mine skønne klienter. Jeg er dybt taknemmelig for at have haft disse og alle andre klienters tillid, når de har valgt at lægge deres energi i mine hænder:

Kære Annahsophia,

Jeg har haft fornøjelsen af at have 3 sessioner med dig, og sikke en oplevelse. For det første har du formået at nå dybt ind, ind til min kerne, hvor du på en tryg og kærlig vis har guidet mig til at tage kontakt til mit inderste.

Jeg har i mange år forsøgt at skabe kontakt til mit eget inderste og mit højere selv, men det har altid været lidt utrygt og svært for mig. Undervejs i vores sessioner kom vi vidt omkring, og jeg fik blandt andet kontakt med flere af mine nu afdøde nære slægtninge, hvilket var meget rørende og healende for mig.

Du skabte også kontakt til karmiske forbindelser, hvor jeg stadig havde noget uafklaret gående, så de energier der sad fast i det igen kunne slippe.

Alt i alt oplevede jeg, at dine sessioner satte en masse frit inden i mig, jeg har nu fået en adgang til at kontakte mit højeste selv, og derigennem har jeg fundet en ny styrke og tro på mig selv. Jeg er i dag langt mere klar over hvem jeg er, og hvad jeg vil, og det skal du have mange tak for.

Jeg håber vi ses igen en anden gang, og jeg giver hermed mine varmeste anbefalinger til dig Annahsophia, det har i sandhed været en fornøjelse at møde dig og dit kærlige væsen. Jeg sætter så stor pris på al den visdom og energi, som du så kærligt deler ud af!

 

Kærlige hilsner

Annette

Jeg har haft tre ret specielle sessioner med Annahsophia. Første gang jeg fik en session tilbage i 2019, var i forbindelse med, at jeg pludselig fik dobbeltsyn, følte mig helt rundtosset, og fik det bare rigtig rigtig dårligt. Det hele eskalerede i løbet af ret kort tid over en eftermiddag, og i ren panik tog jeg kontakt til Annahsophia, som jeg har kendskab til, da vi også har en privat relation.

Annahsophia havde heldigvis den dag mulighed for at træde til med det samme, og dukkede op fysisk hjemme hos mig. Her gik hun straks i gang med at guide mig ind i en afslapningstilstand, hvorfra hun kunne arbejde med mig og mit energisystem. Jeg ved ikke hvordan jeg skal beskrive det hun gjorde, men hun stod over mig og arbejdede intenst med armene, ord, hænder osv. uden fysisk berøring, men jeg kunne tydeligt mærke, at der foregik en masse inde i mit hoved og i min krop generelt.

Efter et stykke tid kunne jeg mærke, at der var sket noget indeni, noget havde sluppet, andet var kommet rigtig på plads og Annahsophia guidede mig blidt tilbage og bad mig om at åbne mine øjne og komme tilstede til almindelig dagsbevidsthed. Fuldstændig utroligt var mit syn tilbage, jeg var ikke længere ”ude og sejle på en båd i oprørt vande”, jeg kunne igen se klar og mærke min krop og kunne styre de kropsfunktioner, der kort forinden var sat ud af spil. Jeg var selvsagt meget forundret, forvirret og dybt taknemmelig over at jeg igen følte mig som mig selv.

Anden seance udspillede sig her i starten af 2020, hvor et lignende fænomen pludseligt opstod. Igen var mit syn fuldstændig påvirket, men denne gang var det nærmest som om mine øjne vendte på hovedet, jeg var perpleks og rystede. Jeg var heldig efter lidt tid igen at få fat i Annahsophia, som spurgte en masse til, hvad min læge havde sagt siden sidst. Denne gang guidede hun mig via telefonen, hvor hun både talte til mig, og arbejdede med min energi, imens jeg blev bedt om at blive siddende i min stol. Og igen faldt synet på plads, jeg kunne igen tænke klart, min krop føltes igen normal og jeg kunne fungere igen på normal vis. Det var forunderligt at mærke hvordan behandlingen, som hun lavede kunne mærkes fuldstændig lige så tydeligt, som første gang, hvor hun fysisk var til stede i mit hjem.

For ikke så længe siden, var den gal igen. Det var blevet sen aften og pludselig havde jeg det som om mit syn bare drejede rundt, alt blev sløret, jeg kunne ikke se klart og jeg turde ikke rejse mig op fra den stol jeg sad i. Jeg sad ellers blot og så lidt tv, da det pludselig slog ned igen. Jeg sad et stykke tid og prøvede at skabe ro indeni, trække vejret osv men intet hjalp. Så jeg havde ikke andet valg end, at jeg måtte have hjælp. Jeg måtte igen kontakte Annahsophia, som nok tog telefonen på det tidspunkt pga. vores private relation, hvilket jeg er dybt taknemmelig for. Men igen formåede hun at hjælpe mig og behandle mig over telefonen, selv om det var en ret ubehagelig affære, med både stærk kulde og dyb varme, så lykkedes det igen at få bragt orden i mit syn og i min krop.

Jeg kan ikke sige, hvor glad jeg er for, at Annahsophia har kunne hjælpe mig de gange, hvor min krop har reageret så pludseligt, usædvanligt og voldsomt. Annahsophia har på kyndigste vis guidet mig, forklaret mig og afklaret for mig, hvad det har handlet om og ikke mindst formået at ordne de ubalancer, som pludselig er opstået.

Jeg kan varmt anbefale Annahsophia til enhver, som står og har brug for støtte, hjælp, healing eller afklaring i forhold til sit liv.

I mine øjne er Annahsophia en ”ren mirakelmager”, som har kontakt til noget, der er større end os selv, noget vi ikke kan se og hun formår på smukkeste vis at formidle disse kræfter til gavn for dem, som måtte betræde hendes sti.

 

Inge B.

Jeg har haft en session hos Annahsophia, og det gik virkeligt dybt.

Jeg blev undervejs ledt kyndigt og sikkert ind i en dyb meditativ tilstand, hvor jeg kom i kontakt med nogle uforløste traumer og sider i mig selv, som jeg ikke tidligere har været opmærksom på.

Jeg følte mig under hele processen støttet og holdt af Annahsophia’s rolige og kærlige væsen, og den efterfølgende samtale bragte mig i en dyb indre ro og balance midt i sårbarheden.

Annahsophia er meget vis og tillidsskabende, og hun møder en med stor professionalisme og indfølingsevne, så man føler sig helt tryg i hendes hænder.

 

Johannah Sarahmaya Karlsen

Gennem fem fjernhealings sessioner har Annahsophia udvist ægte engagement og evner.

Hun har guidet mig gennem både min bevidsthed og mit ubevidste sind og givet mig lysten og værktøjerne til at få ryddet op i gamle tankemønstre og overbevisninger, som ikke gavner mig og min fremtidig rejse. 

Jeg føler mig meget beriget over denne nye tilgang til ord, tanker, fornemmelser og følelser som Annahsophia på kærligste vis har fundet frem i mig. 

Samtidig har hun med stor forståelse for mit visuelle behov skabt smukke billeder i mit sind mens jeg er blevet healet. At få disse visuelle kunstkreationer gør det nemmere for mig at huske meningen med opgaven. 

Jeg er nu klar over hvilken styrke jeg besidder når jeg kender til mit sinds fulde potentiale og jeg er bekendt med de engle jeg konstant har ved min side til at guide mig videre og beskytte mig. 

Annahsophia er rummelig, har stor indlevelsesevne og fyldt af empati for den enkeltes situation, hvilket gør det nemt at åbne op. Jeg kan på det varmeste anbefale hende til at guide dig videre i dit liv. 

TAK Annahsophia for denne utrolige gave ❤ det har været trygt og rart at være i din kyndige healende guidens❤.

 

Maria Kristina Laurfelt

Jeg har haft flere sessions hos Annahsophia i en periode af mit liv, hvor jeg skulle genfinde balancen i min krop og sjæl.

Mine sessions har på flere måder været magiske og jeg har oplevet en mærkbar forskel i min hverdag. De har givet mig fornyet energi, styrke og indre ro, som gør det er muligt at håndtere de udfordringer livet kan byde på.

Hermed mine varmeste anbefalinger til dygtige Annahsophia.

 

Sofie L. Hansen

Jeg kan kun give Annahsophia min allervarmeste anbefaling.

Hun er fantastisk dygtig og har min største respekt. Annahsophia forstår at stille helt skarpt på problematikker og ved intuitivt, hvor det lige nu er vigtigst, at sætte ind for at skabe forandring. Hun har en åben kanal og det er min oplevelse, at hun bruger den med stor respekt for både sine åndelige vejledere og mig som klient.

Hendes budskaber bliver leveret med et engagement og en direkthed og det er tydeligt, at hun ønsker at trænge igennem egoets forsvarsmekanismer, så der skabes størst mulig grobund for forandring.

Det manifesteres yderligere via energiarbejde, som jeg har oplevet har fjernet blokeringer, så livsenergien flyder friere i mig. Jeg har fået store indsigter i mine sessioner og går forandret videre, med redskaber, visdom og mere klarhed.

Tak!

 

Stina Hansen