Sjæls- og Livsstilscoaching

 

 

Denne type session er meget velegnet til dig, som har tabt lidt af syne, hvem du er og hvor du er på vej hen. Det vil sige du står måske et sted lige nu, hvor det hele kan synes lidt uoverskueligt, du går og mærker, at der er en masse indeni, der måske ikke rigtig er i synk med den du er, og du ved måske ikke rigtigt, hvor du skal starte eller slutte, for at få ændret din her og nu tilstand henimod det du går og drømmer om.

Under en Sjæls- og Livsstilscoaching vil vi kigge på hele dig. Vi skal ind og have fokus hele vejen rundt så tanker, krop, mad, vaner, drikke, passion, ånd og sjæl og meget mere vil blive berørt under sådan en session, så der kan danne sig et billede af, hvor der er harmoni, og hvor der er behov for en indsats således, at der kan skabes helhed og balance i hele dig.

Da jeg arbejder kanaliseret, intuitivt og guidet er dette ikke en traditionel coaching, hvor der følges en bestemt coaching model, men mere en levende bevægelse, hvor der sættes ind der, hvor mørket trænger til at blive belyst. Det vil foregå som et samspil mellem det som klienten fortæller, det der måtte dukke op samt det der kanaliseres og guides om.

 

Da vi selvsagt kan komme lidt omkring, vil der ofte være behov for, at der aftales flere sessioner, hvis det hele skal afdækkes, og der skal lægges en plan samt en håndtering for, hvordan det så kan effektueres og implementeres i din hverdag.

Sjæls- og Livsstilscoaching kan også være en fremragende forløber for de endnu mere dybdegående Shamanistisk Visions Sessioner.

Der vil efter en session blive tilsendt en kort opsamling til dig på mail/sms, hvor fokuspunkter mm vil fremgå.

 

Pris:

1 ½ times Sjæls- og Livsstilscoaching, inkl. skriftlig opsamling                                    = 1499 kr.

Forløb på 3 x Sjæls- og Livsstilscoaching, inkl. skriftlige opsamlinger                       = 4199 kr.