Kurser / Workshops

 

 

Lige for øjeblikket tilbyder jeg og min samarbejdspartner ingen kurser eller workshops. Vi har forpligtet os til andre engagementer for en periode, og valgt at fordybe os andetsteds, imens energierne florerer i denne specielle situation, vi alle befinder os i lige nu.

Men der er flere forløb i støbeskeen, og som forventeligt ser dagens lys enten senere på året eller i starten af det nye år. Jeg vil dog ikke udelukke, at der kan dukke en workshop eller et mindre online kursus op, hvis energien pludselig vender eller presserende downloadede materiale melder sig . 

Indholdet i det jeg selv, og vi sammen tilbyder spænder bredt, og kan omhandle alt fra naturen og shamanistiske praksisser, kontakt til andre dimensioner, Akasha Arkivet, hvordan man skaber bedre balance i ens hverdag, førstehjælp til forskellige symptomer og meget meget mere…

Der vil også være tale om forskellige typer af tilbud, fra workshops og online kurser af forskellige varigheder til fysiske kurser, hvor sidstnævnte kan være lidt svære at kalkulere med i denne omskiftelige tid.

 

Håber det kan vække din interesse at høre nærmere, når der er noget mere konkret at byde ud med.

Skriv dig op til at modtage mit nyhedsbrev herunder, så får du besked blandt de første, om de kommende tilbud.

 

 

Kærligst

Annahsophia

.

.