Shamanistiske Visions Sessioner

 

 

Disse sessioner er til dig, der vil spadestikket dybere. Du har højst sandsynligt betrådt den spirituelle og personlige udviklingssti i noget tid, og er nu på udkik efter det, der kan føre dig skridtene videre. Til dig der er klar til at gå hele vejen, dykke dybt og flyve højt, og guides lige præcis derind, hvor der skabes den kontakt til dit inderste, til din sjæl og dermed også giver adgang til dit højere formål – din vision og mission.

Her bruges der af hele pakken, alle ressourcer vil tages i brug for at lige præcis det du har brug for, vil blive tydeligt, komme i spil og være til at arbejde med. Her kommer vi ind til kernen, kigger de ting i øjnene, der er nødvendige for at du kan se, rumme, elske og acceptere hele dig. Her skal der lyttes ikke blot til dine egne tanker, ord og fornemmelser men også til dine guider og andre højere bevidstheder, de energier vi ikke altid umiddelbart kan sanse, men som hele tiden er her for at støtte op om lige præcis din rejse og udvikling. 

De kaldes for Shamanistiske Visions sessioner fordi, at der udover at skabe adgang til dit inderste, belyse eventuelle uopdagede områder af din væren og arbejde med de barrierer vi måtte støde på, også arbejdes henimod at, der vil ske en åbning af din egen kontakt til ”noget større”.

Jeg ønsker med disse sessioner at danne bro mellem dig og dit højeste selv, dine guider mm. således, at du kommer i dyb kontakt med din højere vision. At kende sin vision giver en ro, en mening med livet, typisk også en forklaring og mening med det dit liv indtil nu har budt på, fordi det alt sammen peger frem imod den vision, du er kommet her for at udleve. Og med den bevidsthed bliver det lettere at omdanne visionen til en mission, som du ren faktisk kan gå ud herfra og begynde at leve efter.    

Til dig der er interesseret i sådan en session eller forløb, tilbyder jeg gratis en kort samtale inden, så vi lige får afklaret om det er os, der sammen skal tage ud på denne rejse.

 

Der vil efter en session blive tilsendt en kort opsamling til dig på mail/sms, hvor højdepunkter og fokuspunkter mm vil fremgå.

 

Pris:

2 timer Shamanistisk Vision Session, inkl. skriftlig opsamling                                   = 1945 kr.

Forløb på 3 x Shamanistisk Visions Sessioner, inkl. skriftlige opsamlinger              = 5099 kr.