Guidet Healings Sessioner

 

En Guidet Healings session er for dig, der ønsker at få sat skub i dit energiflow, som har brug for at få skabt kontakt til et bestemt område af din krop eller dit liv, eller som har brug for, at der skabes en ro her og nu. Jeg arbejder med en shamanistisk tilgang til, at vi alle er forbundet, så det vi gør, tænker og føler mm. påvirker alt omkring og inde i os. 

En Guidet Healings session kan stå alene, eller den kan kombineres med andre sessionstyper både her hos mig eller i et andet regi. I healingen arbejdes der med at åbne op, at skabe adgang til det der er dig og din inderste kerne.  

Healingen er en blanding mellem mange forskellige healings traditioner, hvortil der arbejdes guidet og kanaliseres ud fra, hvad der lige præcis er brug for i forhold til dig og dine personlige forhold.

 

En healing vil altid arbejde på at genskabe/genoprette kontakten til det, der lige nu er blokeret, det der er stagneret eller det der ligger til grund for eventuelle smerter, ubehag med mere.

Da jeg bygger bro mellem den fysiske verden og andre dimensioner, vil der ofte dukke andre guidede budskaber op under en healings session. De vil helt naturligt blende ind i det der foregår energetisk og fysisk, og jeg gør mit bedste til at formidle disse budskaber så rent og kærligt som muligt.

Jeg arbejder med lys og højere bevidsthed, så en healing hos mig vil altid tage udgangspunkt i det højeste gode for netop den klient, som jeg arbejder med.

Der er tale om rene Guidede Healings sessioner, hvor der efter en kort snak, hvor fokusset for sessionen præciseres, guides ind i en afslappende tilstand, hvorfra healingen og kontakten påbegyndes. Den Guidet Healing rundes af med en kort opsamling, med et eventuelt videre fokus for tiden efter. Under en fjernhealing vil vi altid være i telefonisk kontakt under hele seancen, da jeg arbejder på en måde, hvor jeg både inddrager og delagtiggører mine klienter, i det der finder sted.

Efter en session vil du få en kort opsamling på mail/sms, hvor hovedpunkterne for sessionen vil blive nævnt.

 

Pris: 

1 times Guidet Healing med højere bevidsthed, inkl. kort skriftlig opsamling         = 950 kr.