Handelsbetingelser

Booking af sessioner

Du booker en session enten ved at ringe i min telefontid mandag til fredag mellem kl. 9- 15 (læg evt. en besked), eller sende mig en mail, eller en sms. Først når jeg bekræfter aftalen, kan du regne med, at tiden er afsat til vores session.

 

Rettidigt afbud

I så fald du får behov for at rykke eller aflyse vores aftale, skal dette meddeles senest 24 timer før vores planlagte session. Afbud senere end dette tidsrum udløser et gebyr på 200 kr. Afbud kan gives på telefon, via mail eller en sms.

 

Info om sessionerne

Tiden der er afsat under den enkelte sessions type, er vejledende. Læs mere her.

Inkluderet i hver en session er en kortere skiftlig opsamling, som vi aftaler du enten modtager via mail eller sms efter sessionen. Heri vil hovedpunkterne fra sessionen fremgå samt eventuelle fokuspunkter til tiden der kommer.

Sessionerne foregår som udgangspunkt via telefonen eller online, jeg ringer dig op. Læs eventuel mere her.

Ved fysisk fremmøde er der krav om gyldigt Coronapas, og der skal også bæres mundbind/vesir, når vi er gående eller stående. Ved det mindste tegn på sygdom, bliver sessionen rykket eller kan gennemføres via telefon eller online. Det er dit ansvar at oplyse om dette i god tid inden sessionen påbegyndes. Og mit ansvar hvis symptomerne ligger hos mig.

 

Betaling

Sker umiddelbart før påbegyndelse af vores session, via MobilePay nr………….., eller der kan overføres via bank konto; Reg.nr. ………. Kontonummer…………… i Jutlander Bank, medmindre andet aftales.

 

Generelle regler og info

Det er dit eget ansvar, at du har konsulteret en lægefaglig person, hvis du har særlige fysiske og psykiske smerter, skavanker eller udfordringer. Jeg forbeholder mig retten til at afvise at behandle en klient, hvis jeg skønner, det er uansvarligt eller der foreligger tvivl om, hvorvidt behandlingen kan skade mere end gavne.

 

Mit ståsted er i lyset, og jeg arbejder til gavn for klientens højeste gode. Jeg arbejder med sandhedens refleksion og videregiver budskaber, energi og visdom fra hjertet og møder klienten der hvor hun er.

 

Jeg forbeholder mig ret til at afvise eller videresende en klient, hvis ståsted huserer blandt de mørkere energier og interesser.